top of page
Nordly_0418.jpg

OM NORDLY

Nordly Vandrehjem ligger i naturskønne omgivelser i Sandvig på Nordbornholm tæt på attraktioner som Hammershus, Opalsøen og Hammerknuden.

Værelserne er fordelt i hovedbygningen, underetagen og annekset.

Der findes bad og toilet i hovedbygningens underetage samt i annekset. Herudover er der toilet og håndvask på 1.salen.

Vi har to hyggelige opholdsstuer (tv-stue og pejsestue), hvor du kan slappe af i hjemlige omgivelser.

Vi har masser af brætspil og bøger, som man er velkommen til at benytte. Herudover har vi en spisesal med en fantastisk udsigt over Hammerknuden.

I hovedbygningens underetage har vi et veludstyret gæstekøkken med vaskemaskine og tørretumbler.

Udendørs har Nordly en boldbane, basket og bordtennis. Rundt omkring på grunden finder du hyggekroge med borde og bænke. Det er også muligt at låne en grill.

Nordly_maj__705.jpg

Martin og Simone udlever deres drøm gennem Nordly

 

På en tur til Wonderfestiwall i 2015 forelskede vi os i den nærliggende perle, som dengang hed "Sjøljan". Det blev starten på udlevelsen af vores drøm om at leve et liv tættere på naturen og i rolige omgivelser på Bornholm.

 

Starten af 2016 gik med istandsættelse og planlægning af de mange gode idéer vi havde for Nordly, hvilket har resulteret i skabelsen af et vandrehjem fyldt med hjemlig og autentisk atmosfære. Hos os kan du forvente en god personlig betjening og naturskønne omgivelser til rimelige priser. Vores ambition er at få gæsterne til at føle sig hjemme og gøre oplevelsen hos Nordly til noget særligt.

 

Vi glæder os til at tage imod alle, som skulle ligge vejen forbi.

 

Martin og Simone.

Nordly_0501.jpg
bottom of page